Potraga za blagom grada Karlovca

Zvjezdano ljeto skirva i Potragu za blagom koja predstavlja interaktivni razgled Grada Karlovca u kojem se građani i gosti mogu besplatno uključiti i na zanimljiv i dinamičan način upoznati Karlovac.
Zabava za cijelu obitelj – kroz potragu za blagom šetnjom od starog grada Dubovca do Aquatike, Karlovčani i njihovi gosti upoznat će Karlovac na malo drugačiji način.

Obavezna prijava na info@kamatadventure.com.
Broj mjesta je ograničen.

Vaš zadatak biti će da kroz niz zagonetki i neobičnih zadataka, pronađete blago grada Karlovca.
Ako ćete slijediti upute i pravilno rješavati zadatke, stići ćete do cilja i pronaći blago grada Karlovca. Pažljivo čitajte zadatke, u nekima se možda krije i odgovor.
Rješavajući zadatke skupljati ćete bodove i na taj način se natjecati sa protivničkim timovima za pobjedu.
Svaki zadatak nosi određeni broj bodova, a cilj igre je doći prvi do kraja bez obzira na broj bodova. No, što više bodova, veće su šanse za pobjedu!
U potrazi za blagom susrest ćete se sa različitim zadacima, od geografskih do književnih i povijesnih. Vjerujemo da će se svaki pojedinac u timu snalaziti barem na nekom polju, te će tako tim najbolje funkcionirati.

Igra započinje u 10 sati na Dubovcu i završava u Aquatici oko 13 sati. Molimo sudionike da ponesu sportsku obuću, kapu i vodu. Program se ne preporučuje djeci mlađoj od 10 godina.