Zvjezdano ljeto 2021

Na obali rijeke Kupe na Dubovcu održano je predstavljanje programa ovogodišnjeg Zvjezdanog ljeta 2021. U Zvjezdanom ljetu ove godine uživat ćemo u više od 150 programa.

Među brojnim događanjima ističemo tradicionalni Ivanjski krijes 23. lipnja, manifestaciju kojom započinje ovogodišnje Zvjezdano ljeto i kojom se na simboličan načina na obalama rijeke Kupe u Karlovcu dočekuje ljeto. Ova karlovačka tradicionalna manifestacija stara je preko 200 godina i omiljena je kako među Karlovčanima tako i posjetiteljima. Osim krijesa tu je i Karlovački dnevni boravak, prostorna instalacija na Trgu bana Josipa Jelačića koja uz zabavne programe nudi dobru atmosferu i zanimljivu ugostiteljsku ponudu.

U gradu na četiri rijeke predviđene su, naravno, i brojne aktivnosti na vodi te uz vodu poput vožnje kajacima ili pak plovidbe žitnom lađom. Za one koji vole adrenalin idealan je izbor absail pista i spuštanje s branič kule sa Starog grada Dubovca ili prečnica preko šanca u karlovačkoj Promenadi.

Novi sadržaj ljeta u Karlovcu je Karlovac Open Air Tribute Festival na kojem će od 7. do 9. srpnja nastupiti izvrsni tribute bendovi: The Croatia Pink Floyd Show, Queen Tribute Band i Strange Kind of Women – tribute to Deep Purple.
Za one pak koji više vole predstave i klasičnu glazbu od 26. lipnja a sve do 8. srpnja odličan program nudi KaKAFE – Karlovački kazališni festival.

Veliku rođendansku feštu Karlovac već tradicionalno ima 13. srpnja kada će Rođendanskim balom proslaviti 442. rođendan. Ove godine događanja su pod motom „Sretni pod zvijezdama“, a u Karlovcu će svatko pronaći nešto za sebe.

Prijatelji Zvjezdanog ljeta i dalje ostaju HEINEKEN Hrvatska s brendom Karlovačko i PPK karlovačka mesna industrija. Sve informacije dostupne su vam na web stranici Zvjezdanog ljeta te Facebooku i Instagramu manifestacije.