Potraga za blagom grada Karlovca, 28. 6.

Potraga za blagom grada Karlovca, 28. 6.

Potraga za blagom grada Karlovca, 28. 6.

Potraga za blagom je interaktivni i dinamičan razgled Karlovca u kojeg se svi mogu besplatno uključiti i na zanimljiv način upoznati čari grada. Zabava je to za cijelu obitelj. Kroz potragu za blagom, šetnjom od starog grada Dubovca do Aquatike, Karlovčani i njihovi gosti upoznat će Karlovac na malo drugačiji način.
Vaš zadatak bit će da kroz niz zagonetki i neobičnih zadataka pronađete blago grada Karlovca. Ako ćete slijediti upute i pravilno rješavati zadatke, stići ćete do cilja i pronaći ga. Pažljivo čitajte zadatke, u nekima se možda krije i odgovor. Rješavajući zadatke skupljati ćete bodove i na taj način se natjecati s protivničkim timovima za pobjedu. Svaki zadatak nosi određeni broj bodova, a cilj igre je doći prvi do kraja bez obzira na broj bodova. No, što više bodova, veće su šanse za pobjedu! U potrazi za blagom susrest ćete se s različitim pitanjima, od geografskih do književnih i povijesnih. Vjerujemo da će se svaki pojedinac u timu snalaziti barem na nekom polju, pa će tako tim bolje funkcionirati.
Igra započinje u 10 sati na Starom gradu Dubovcu i završava u Aquatici oko 13 sati. Molimo sudionike da ponesu sportsku obuću, kapu i vodu. Program se ne preporučuje djeci mlađoj od 10 godina. Obavezna prijava na info@kamatadventure.com. ili https://kamatadventure.com/potraga-za-blagom-grada-karlovca-zvjezdano-ljeto-2020/  Broj mjesta je ograničen.