KARLOVAC OPEN AIR TRIBUTE FESTIVAL 2022.

KARLOVAC OPEN  AIR TRIBUTE FESTIVAL 2022.

KARLOVAC OPEN AIR TRIBUTE FESTIVAL 2022.

Karlovac Open Air Tribute festival je trodnevni međunarodni glazbeni događaj koji će drugu godinu za redom ugostiti ponajbolje svjetske tribute sastave. Zamišljen je kao urbano kulturno događanje u gradu Karlovcu koje će privući sve generacije posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja koji su zaljubljenici u svjetsku pop i rock glazbu.

Više informacija o festivalu potraži na poveznici https://karlovacopenair.com/

IZVOĐAČI

30.6.2022. – ČETVRTAK

THE ELTON SHOW – ELTON JOHN TRIBUTE

The Elton Show je glazbeno slavljenje najvećih hitova Eltona Johna u izvedbi australskog kantautora C.J. Marvina. Ovaj jedinstveni glazbeno scenski spektakl ponovno stvara čarobni “duh” Eltona Johna koji pokriva četiri desetljeća nevjerojatne glazbe, od 70-ih godina prošlog stoljeća do danas.

C.J. Marvin briljantno nastupa kao Elton John u šarenim kostimima svirajući klavir uživo, hvatajući bit Eltona Johna zajedno sa svojim live bendom i pratećim pjevačima.

PREDGRUPA: THE TRIO

 

1.7.2022.  – PETAK

BAD MEDICINE – BON JOVI TRIBUTE

Bad Medicine Tribute Band (Torino, Italija) predstavlja show koji je Bon Jovi nudio u legendarnim 80-ima! Show nevjerojatno podsjeća na  originalnu Bon Jovi izvedbu u svakom detalju – zvukom, izgledom i stilom zlatnih godina glam rocka!

Bend izvodi pjesme s istom glazbenom i vokalnom vjernošću koju možete pronaći u albumima legendarnog New Jersey benda, obogaćene detaljima preuzetim iz stvarnih live nastupa osamdesetih godina. Show je  upotpunjen šarenom glam odjećom i ostalim dodacima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

PREDGRUPA: MAGIC BUS

Magic Bus  je rock grupa iz Karlovca, osnovana 2016. godine.

 

2.7.2022. – SUBOTA

LENNY JAY – MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Lenny Jay, Brazilac, rođen u Belo Horizonteu pjevač je i glumac koji od 2009. putuje po cijelom svijetu predstavljajući najveću pop zvijezdu svih vremena: Michaela Jacksona.

Michael Jackson tribute dolazi u punoj postavi – Lenny, bend, back vokali  i plesači. Nastup na Karlovac Open air Tribute festivalu premijerni mu je nastup u Hrvatskoj.

PREDGRUPA: THE GIGSONS

Bend izvodi pjesme izvođača kao što su: John Mayer, Doyle Bramhall II, Eric Clapton, J.J.Cale, B.B.King, Jimi Hendrix i dr.